Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• светло синя 146 с надпис на задното стъкло видях на една будка за цигари при Нов Български под Шел момче и момиче видех че ме изгледа в огледалото нещо С 6041 нещо такова

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      светло синя 146 с надпис на задното стъкло видях на една будка за цигари при Нов Български под Шел момче и момиче видех че ме изгледа в огледалото нещо С 6041 нещо такова
      Сребристо ГТ в Красна поляна на светофара срещу Булстрад..преди 20 мин. аз бех с таХи

Comment

• Жестоко ударена бяла 155-ца на бул.България преди 30мин. Надявам се колегата да е жив и здрав и всичко да е наред!
        http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
        159 1.9JTDm
        156 1.8TS ...exxxx
        145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Колеги, признайте си кой беше уикенда на БГОУГ на Боровец - сива 147-ца и черна 156-ца - беше се паркирала до мен
          GTV 2.0 TS '95
          Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
            Жестоко ударена бяла 155-ца на бул.България преди 30мин. Надявам се колегата да е жив и здрав и всичко да е наред!
            На спирката на трамвая поока центъра при Мото Писта?
            Понеже минах и някой беше събрал мантинелата

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
              Жестоко ударена бяла 155-ца на бул.България преди 30мин. Надявам се колегата да е жив и здрав и всичко да е наред!

И аз я видях на път за работа. Описвам я от това което видях:
              155-ца, бяла на цвят, регистрация - СА, версия Силвърстоун (имаше спойлерчето поне де), джанти - видяха ми се лети оригинални 15-ки от Ланча.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Днес цял ден охранявах една синя 145ца зад хотел Хилтън.Имаше стикер на задното стъкло,надпис 1,6(вероятно боксер) и джанти от Джуниър(телефонна шайба).
                Забележките няма да ги описвам

Аз бях с патрулката която беше точно до нея,е отвисях си там.
                155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• колегата phoenix днес на новото кръстовище на вятърна мелница......

Comment

• Тази сутрин, около 9 на бул. България, в района на НДК - зелена 156-цата с Пловдивска регистрация и форумни лепенки на номерата.
                    Subaru Legacy 3.0R
                    Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                    sigpic

Comment

• Тази сутрин около 08:10, черна 156-ца със стикер на задното стъкло и дневни светлини или диоди на решетката отпред. Редовно се засичаме по Цариградско и в двете посоки
                      Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Шумен...някой да се разпознава ?http://www.btv.bg/az-reporterut/id/1..._v_Shumen.html

Comment

• тая сутрин в 9:30 VFTI връткаше гъзо на 155та пред мен на цариградско
                          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
                            Колеги, признайте си кой беше уикенда на БГОУГ на Боровец - сива 147-ца и черна 156-ца - беше се паркирала до мен
                            Я бех единия Виж темата и за папараците
                            '05 166 V6
                            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Редовно засичам бордова 156-ца по гьоловете - Богров, Мало Бучино...да си признава колегата рибар!
                              Alfa 156
                              ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
                                Редовно засичам бордова 156-ца по гьоловете - Богров, Мало Бучино...да си признава колегата рибар!
                                Това да не е Зил бе брато...или цвета е бордо....?
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X