светло синя 146 с надпис на задното стъкло видях на една будка за цигари при Нов Български под Шел момче и момиче видех че ме изгледа в огледалото нещо С 6041 нещо такова
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениесветло синя 146 с надпис на задното стъкло видях на една будка за цигари при Нов Български под Шел момче и момиче видех че ме изгледа в огледалото нещо С 6041 нещо такова
Comment
-
Жестоко ударена бяла 155-ца на бул.България преди 30мин. Надявам се колегата да е жив и здрав и всичко да е наред!
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеЖестоко ударена бяла 155-ца на бул.България преди 30мин. Надявам се колегата да е жив и здрав и всичко да е наред!
Понеже минах и някой беше събрал мантинелата
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеЖестоко ударена бяла 155-ца на бул.България преди 30мин. Надявам се колегата да е жив и здрав и всичко да е наред!
И аз я видях на път за работа. Описвам я от това което видях:
155-ца, бяла на цвят, регистрация - СА, версия Силвърстоун (имаше спойлерчето поне де), джанти - видяха ми се лети оригинални 15-ки от Ланча.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Днес цял ден охранявах една синя 145ца зад хотел Хилтън.Имаше стикер на задното стъкло,надпис 1,6(вероятно боксер) и джанти от Джуниър(телефонна шайба).
Забележките няма да ги описвам
Аз бях с патрулката която беше точно до нея,е отвисях си там.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщениеКолеги, признайте си кой беше уикенда на БГОУГ на Боровец - сива 147-ца и черна 156-ца - беше се паркирала до менВиж темата и за папараците
'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщениеРедовно засичам бордова 156-ца по гьоловете - Богров, Мало Бучино...да си признава колегата рибар!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment